Nový web pro pamětní a sběratelské mince

29.9.2011

Tento web funguje přibližně tři roky. Snažil jsem se pomoci sobě a ostatním sběratelům, aby zde našli přehledně zobrazené různé série mincí pro vytváření sbírek či jen k prohlédnutí. A pomocí článků informovat o novinkách ze světa mincí. Bohužel především články byly náročnější na volný čas a ještě hůře se udržovala pravidelnost jejich publikování.


Proto jsem se rozhodl vytvořit nový web, který bude více zaměřen na fotogalerie mincí. Zaměření webu zůstane, tedy především pamětní a sběratelské mince posledních let, převážně ze zemí Evropy. Na novém webu je více možností jak např. mince vyhledavat a další funkce snad budou postupně doplňovány. Web ovšem bude už jen v angličtině, aby mohl sloužit co největšímu počtu sběratelů a návštevníků. Budu se snažit, aby databáze mincí byla pravidelně doplňována o novinky, tak jako tomu bylo zde, jen už to nebude formou článků.

Momentálně ještě nejsou přesunuty všechny fotogalerie z tohoto webu na nový, ale na novém webu už přibyly i zcela nové mince či nové tabulky serií.

Netuším zda tento web zůstane ještě jako místo publikování článků o mincích v češtině, ale momentálně se zaměřím na budování databáze na novém webu.

Tímto tedy všechny čtanáře webu pametni-mince.info zvu na nové stránky http://www.coin-database.com/. Doufám, že se Vám bude líbit a poslouží stejně či ještě lépe než web současný.

 

 

Sekce: Blog   |   Tisk   |   Poslat článek známému


english Facebook